Sveiki atvykę į Kupiškio mokyklos “Varpelis” internetinę svetainę!

Kupiškio  mokykla „VARPELIS“

  • Savivaldybės biudžetinė įstaiga
  • Vytauto g. 26, LT-40115 Kupiškis
  • Tel. + 370 459 35 297
  • Mob. Tel. 8 687 04 951
  • E. p. varpelis.kupiskis@gmail.com

  • Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, įstaigos kodas 190041033
Mano dienynas
Patyčių dėžutė
Kupiškio savivaldybė

Švietimo ministerija

Pilietiškumo mokykla

2016-04-06 ,,SPALVOTA SAVAITĖ“ MOKYKLOJE

Visa praėjusi savaitė mūsų mokykloje buvo labai spalvinga, kupina ieškojimų ir atradimų. Pirmadienį  susirinkusius į salę vaikučius pasveikino balta ir juoda spalvos, pasiūlė nupiešti spalvotą paveikslą, o kadangi tik juoda ir balta pabosta, susitarėme visą ateinančią savaitę ieškoti kuo įvairesnių spalvų, dalyvaujant spalvadieniuose ne tik mokykloje, bet ir namuose.

Kiekviena dienelė turėjo savo spalvą, kurią visur pabrėžėme – dėvėjome rūbus, ragavome tos spalvos maistą, ieškojome jos aplinkoje, spalvinome gėles, žaidėme spalvotus žaidimus. Netgi lauke, bundančioje pavasarinėje gamtoje įžiūrėjome begalę spalvų ir atspalvių, lyginome juos.

Sėkmingai pasibaigus numatytai savaitės veiklai, vėl susirinkome aptarti nuveiktų darbų, juoda ir balta spalvos supažindino su smagiais potyriais spalvadienių metu, užfiksuotais nuotraukose, klausėmės smagios dainelės ir sukūrėme spalvingą, didžiulę ir margą vaivorykštę iš pačių per savaitę nuspalvintų popierinių gėlių, kuri dar ilgai primins apie gražų visų mokyklos ugdytinių ir pedagogų bendradarbiavimą bei įdomią veiklą.

Organizatorės:  ,, Drugelių grupės pedagogės Edita, Laima ir Danutė