Sveiki atvykę į Kupiškio mokyklos “Varpelis” internetinę svetainę!

Kupiškio  mokykla „VARPELIS“

  • Savivaldybės biudžetinė įstaiga
  • Vytauto g. 26, LT-40115 Kupiškis
  • Tel. + 370 459 35 297
  • Mob. Tel. 8 687 04 951
  • E. p. varpelis.kupiskis@gmail.com

  • Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, įstaigos kodas 190041033
Mano dienynas
Patyčių dėžutė
Kupiškio savivaldybė

Švietimo ministerija

Pilietiškumo mokykla

2017- 05 – 08 BAIGĖME TĖVŲ DIENŲ RENGINIŲ CIKLĄ

Artėjant mamos dienai norisi išsakyti pačius gražiausius žodžius Mamai – vieninteliam žmogui,  nešiojusiam ant rankų, lingavusiam naktimis ir atidavusiam savo vaikams, didžiausią ir tyriausią meilę. Todėl, sulaukę ketvirtadienio rytmečio, ,,Kodėlčiukų‘‘ grupės vaikai su auklėtojomis skubėjo  apsilankyti pas Arono mamą Eglę Grožio ir estetikos namuose ,,Dolce Vita‘‘. Ten apžiūrėjome savo pieštų mamyčių portretų parodą. Vaikai stebėjo kirpėjos, visažistės – kosmetologės ir manikiūrininkės darbą.

                      Gražų, saulėtą penktadienio rytą vaikai pradėjo ruoštis ,,Arbatos dienai‘‘, skirtą  mamoms. Visi pasiraitoję rankoves tepė pyragą su bananais. Po pietų miego sulaukė savo mylimų  mamų. Parodė mini programėlę, dainavo, šoko, mankštinosi ir žaidė kartu su mamomis. Vaikai piešė mamas, o mamos savo vaikus.  Darbeliais dėkojo mamytėms už rūpestį, šilumą ir meilę. Vaišino mamas savo suteptu pyragu ir arbata.

Vaiko gyvenimas yra jo mamos gyvenimas. Mama ir jos vaikai yra lyg žiedeliai ant jos pačios šakos (Karen Maezen Miller). Vaikai švelniai glaudėsi prie savo mamų. Buvo smagu matyti, kaip spindi mamų akys. Ačiū mamoms, kad buvo kartu ne tik šią dieną, bet ir visus metus.

                                                                Grupės auklėtojos Rita Laucienė ir Roma Juozėnienė