Sveiki atvykę į Kupiškio mokyklos “Varpelis” internetinę svetainę!

Kupiškio  mokykla „VARPELIS“

  • Savivaldybės biudžetinė įstaiga
  • Vytauto g. 26, LT-40115 Kupiškis
  • Tel. + 370 459 35 297
  • Mob. Tel. 8 687 04 951
  • E. p. varpelis.kupiskis@gmail.com

  • Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, įstaigos kodas 190041033
Mano dienynas
Patyčių dėžutė
Kupiškio savivaldybė

Švietimo ministerija

Pilietiškumo mokykla

2016-10-11 Sportinė pramoga natūralioje aplinkoje ,, Linksmiau, vikriau, drąsiau”

9-10 lavinamosios klasės mokiniai ir priešmokyklinio ugdymo  grupės vaikai, lydimi auklėtojų Genovaitės Taubienės ir Nijolės Krasovskajos, susirinko į bendrą sportinę pramogą „Linksmiau, vikriau, drąsiau“, kuri vyko natūralioje aplinkoje, parkelyje prie Kupos upės.

Pramogos  metu lenktyniavome, žaidėme žaidimus, mokėmės bendrauti, suprasti kitus, įvertinti savo gebėjimus.

Prieš pradedant linksmąsias estafetes ir sportinius žaidimus, buvo sudaromos mišrios 9-10 lavinamosios klasės mokinių ir priešmokyklinės grupės vaikų komandos. Tai bendradarbiavimo ir pagalbos vieni kitiems ugdymas.

Aptarę, kaip elgsimės, kad visiems būtų gera ir saugu, įsijungėme į  sportinę veiklą. Panaudodami gamtinę aplinką ir gamtinę medžiagą, atlikome daugybę užduočių. Vaikams reikėjo pernešti kaštoną su mediniu šaukštu, pridėti į korelį gilių, prisegti  medžio lapą su segtuku, permesti kankorėžį, pereiti kliūtis. Abiejų komandų vaikai stengėsi kuo greičiau ir tiksliau atlikti užduotis. Visi jaunieji sportininkai buvo apdovanoti, nes šioje sportinėje veikloje nugalėjo draugystė.            Kartu sportuodami vaikai patyrė daug teigiamų emocijų, sustiprėjo fiziškai, pajuto bendrumo jausmą, pratinosi laikytis žaidimų ir estafečių taisyklių, noriai bendravo vieni su kitais

 Grįžome į mokyklą kupini malonių įspūdžių ir nusiteikimo dar ne kartą dalyvauti panašioje sportinėje veikloje.