Sveiki atvykę į Kupiškio mokyklos “Varpelis” internetinę svetainę!

Kupiškio  mokykla „VARPELIS“

  • Savivaldybės biudžetinė įstaiga
  • Vytauto g. 26, LT-40115 Kupiškis
  • Tel. + 370 459 35 297
  • Mob. Tel. 8 687 04 951
  • E. p. varpelis.kupiskis@gmail.com

  • Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, įstaigos kodas 190041033
Mano dienynas
Patyčių dėžutė
Kupiškio savivaldybė

Švietimo ministerija

Pilietiškumo mokykla

Įdomi ir įspūdžiais turtinga diena „Kodėlčiukų” grupėje

              Spalio tryliktoji „Kodėlčiukų“ grupės vaikams buvo ypatingai aktyvi ir veikli. „Išmaniojo Peliaus laboratorijoje“ ugdytiniai  žaidė su išmaniaisiais kubais, įtvirtindami išmoktus skaičius, lavindami greitą orientaciją ir judesių koordinaciją. Traukdami daiktų korteles, apibūdino jų ryškiausias ypatybes.

              Tą pačią dieną susitiko su sveikos mitybos specialiste Aira Šimėniene, kuri  papasakojo apie sveiką mitybą, mitybos piramidės rekomendacijas, kasdieninio  judėjimo ir fizinio aktyvumo svarbą. Vaikai pasidalino savo šeimos valgymo įpročiais, laisvalaikio leidimo  lauke patirtimi.

               Įvyko įdomus ir ilgai lauktas susitikimas su savivaldybės viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus vyr. bibliotekininke Laimute Kliopkiniene, kurio metu sužinojo apie naujas knygas, galėjo paliesti ypatingo rašto (Brailio) knygutes neregintiems vaikučiams.  Mūsų grupės vaikai  parengė savo kūrybos darbelių (rudens lapų aplikacijų) parodėlę „Krenta lapai pamažu, rudenėli, kaip gražu“, kuri bus eksponuojama bibliotekoje. Ir patys vaikučiai buvo apdovanoti  pažintinėmis  knygelėmis apie jausmus, raideles, skaičius. Visa tai labai pravers kasdieniams skaitiniams.

                                      „Kodėlčiukų“ grupės mokytojos Rita, Edita ir mokytojo padėjėja  Virginija